Esittely

Rauno Hietanen Ruoholahdessa

Paikallislehdet ovat tärkeitä tiedonhankintakanavia alueensa asukkaille. Niillä on mahdollisuus tarttua asukkaiden ja paikallisten yritysten kiinnostuksen kohteisiin ja huolenaiheisiin syvällisemmin kuin valtakunnallisilla lehdillä.

Paikallislehtien elinehtona on, että lukija kokee alueensa lehden sisällön itselle tärkeäksi. Tämän ohjenuoran pidän mielessäni valitessani juttuja jokaiseen Ruoholahden Sanomiin.

Olen kotoisin Espoonlahdesta. Ennen tänne muuttoa asuin Leppävaarassa, jossa kaksi tytärtäni on syntynyt. Kolmas tyttäreni on paljasjalkainen ruoholahtelainen.

Ruoholahti-Jätkäsaaren asuinalueessa perhettämme kiinnosti hyvä sijainti lähellä keskustaa ja työpaikkoja, sekä hyvät palvelut. Lähellä on kaupat, koulu ja päiväkodit. Kun sopiva asunto löytyi, päätös muuttaa tänne oli helppo.

Olen työskennellyt 15 vuotta eri tiedotusvälineissä. Olen opiskellut media-alaa kahdessa yliopistossa. Lontoon Greenwichin yliopistossa suoritin alemman korkeakoulututkinnon. Vaasassa täydensin opintojani maisteriksi. Työkokemusta minulle on kertynyt muun muassa Iltalehdestä, Aamulehdestä Tampereella ja Pohjalaisesta Vaasassa. Viime vuodet olen työskennellyt Kauppalehdessä.

Yhteistyöterveisin,

Rauno Hietanen

päätoimittaja

Ruoholahden Sanomat