Alueen ravintoloiden suosituimmat annokset: vuorossa Fafa’s ja Open Lobby

 

Ruoholahden Sanomat testaa kerran kuussa kahden ravintolan suosituimmat annokset

 

Fafa’s  tarjoaa Lähi-idästä vaikutteita saanutta ruokaa. Menu koostuu pita-leivistä, joita saa valitsemillaan täytteillä. Ravintola avasi ovensa Välimerenkadulla tammikuussa. Fafa’s-ketjun perustaja ja toimitusjohtaja on Doron Karavani.

 

SUOSITUIN   Kabab, feta & coriander 11,90 e

Mitä siinä on   Kebab-lihaa ja fetaa pitaleivän sisällä, täytteinä myös tsatsikia, oliivitahnaa, tabulea ja salaattia.

Missä   Välimerenkatu 8

Ravintolan kommentti ”Kababia fetalla -annosta myymme määrällisesti yhtä paljon kuin kasvisruoka Falafel & Halloumia ja kana-annosta Fafa’s chickeniä.”

 

 

Hotelli Holiday Inn Ruoholahti uudistui kauttaaltaan keväällä ja samalla hotelliketju päivitti katutason ravintolan sisustuksen ja ruokalistan. Entinen Fokka on nyt nimeltään Open Lobby.

 

SUOSITUIN   Classic burger 19,90 euroa

Mitä siinä on   Jauhelihapihvi  ja salaattia, tomaattia sekä suolakurkkua briossisämpylän välissä. Lisukkeena ranskalaiset ja chilimajoneesi.

Missä   Sulhasenkuja 3

ravintolan kommentti ”Uusitun listan myötä menekkiannoksemme on Classic burger. Asiakaskuntamme koostuu paljolti liikemiehistä, jotka haluavat syödä tuttua ja simppeliä.”

Suosituin annos -sarjassa käymme alueen ravintoloissa ja tilaamme henkilökunnan mukaan suosituimman annoksen. Aiemmin palstalla on esitelty  Salve, Kotipizza, Hieta, Malaga Bar, La Sirena, Kannas, Merimakasiini, Eerikin Pippuri, Yeti Nepal, Clarionin Kitchen & Table, Pacific 7, Cargo, Skøgul, Poiju, Faro ja Gimis. Aiempiin artikkeleihin voi tutustua esimerkiksi näköislehdessä

Ruoholahden Sanomat

toimitus@ruoholahdensanomat.fi