Alueen ravintoloiden suosituimmat annokset: vuorossa Fafa’s ja Open Lobby
Ruoholahden Sanomat testaa kerran kuussa kahden ravintolan suosituimmat annokset
Fafa’s tarjoaa Lähi-idästä vaikutteita saanutta ruokaa. Menu koostuu pita-leivistä, joita saa valitsemillaan täytteillä. Ravintola avasi ovensa Välimerenkadulla tammikuussa. Fafa’s-ketjun perustaja ja toimitusjohtaja on Doron Karavani.
SUOSITUIN Kabab, feta & coriander 11,90 e
Mitä siinä on Kebab-lihaa ja fetaa pitaleivän sisällä, täytteinä myös tsatsikia, oliivitahnaa, tabulea ja salaattia.
Missä Välimerenkatu 8
Ravintolan kommentti ”Kababia fetalla -annosta myymme määrällisesti yhtä paljon kuin kasvisruoka Falafel & Halloumia ja kana-annosta Fafa’s chickeniä.”
Hotelli Holiday Inn Ruoholahti uudistui kauttaaltaan keväällä ja samalla hotelliketju päivitti katutason ravintolan sisustuksen ja ruokalistan. Entinen Fokka on nyt nimeltään Open Lobby.
SUOSITUIN Classic burger 19,90 euroa
Mitä siinä on Jauhelihapihvi ja salaattia, tomaattia sekä suolakurkkua briossisämpylän välissä. Lisukkeena ranskalaiset ja chilimajoneesi.
Missä Sulhasenkuja 3
ravintolan kommentti ”Uusitun listan myötä menekkiannoksemme on Classic burger. Asiakaskuntamme koostuu paljolti liikemiehistä, jotka haluavat syödä tuttua ja simppeliä.”
Suosituin annos -sarjassa käymme alueen ravintoloissa ja tilaamme henkilökunnan mukaan suosituimman annoksen. Aiemmin palstalla on esitelty Salve, Kotipizza, Hieta, Malaga Bar, La Sirena, Kannas, Merimakasiini, Eerikin Pippuri, Yeti Nepal, Clarionin Kitchen & Table, Pacific 7, Cargo, Skøgul, Poiju, Faro ja Gimis. Aiempiin artikkeleihin voi tutustua esimerkiksi näköislehdessä
Ruoholahden Sanomat
toimitus@ruoholahdensanomat.fi