Helmikuun suosituimmat: Vessel Bistro ja På Kroken

Ruoholahden Sanomat käy tsekkaamassa alueemme ravintoloiden suosituimmat annokset.

VESSEL BISTRO Kassiopeia Finland -yritys avasi viime vuoden lopulla Jätkäsaareen kaksi uutta ravintolaa vierekkäin, Vessel Bistron ja Vessel Burgerin. Kassiopeia Finlandilla on majoitus- ja ravintolatoimintaa pääkaupunkiseudun lisäksi Levillä.

Mikä annos Naudan ulkofilepihvi 25,50 e

Mitä siinä on Ulkofilettä punaviinikastikkeessa, lisukkeena tryffelignocchia.

Missä Länsisatamankatu 36

Ravintolan kommentti ”Kasvisruokailijoille sopivat risotot ovat olleet suosittuja. Nyt listalla on punajuuri-vuohenjuustorisotto. Vegaaneille sopiva selleripihvi on myös suosittu.”

PÅ KROKEN Hankolainen kalaravintola På Kroken avasi uuden ravintolansa Hietalahteen joulukuussa 2018, tiloihin, joissa toimi ennen ravintola Hieta ja sitä ennen Salve.

Mikä annos Saaristolaispöytä 34 e

Mitä siinä on Runsaasti meren eläviä: muun muassa lohta monessa muodossa, mätiä, silliä, äyriäisiä, mustekalaa, tiikerirapuja ja savustettua ankeriasta.

Missä Hietalahdenkatu 14

Ravintolan kommentti ”Kaksi kolmesta asiakkaasta valitsee saaristolaispöydän. Lounaalla on tarjolla saaristolaispöydän suppea versio 17,50 eurolla.”

Suosituin annos -sarjassa käymme ­alueen ­ravintoloissa ja tilaamme ­henkilökunnan ­mukaan suosituimman annoksen.
Aiemmin palstalla on esitelty:
Konstan Möljä, Burger King, Jätkäsaaren Sushi, Ravintolalaiva Verna, Chalupa, Mount Kailash, Hampton Bay, Meritähti, Open Lobby, Fafa’s, Salve, Kotipizza, Hieta, Malaga Bar, La Sirena, Kannas, Merimakasiini, Eerikin Pippuri, Yeti Nepal, Clarionin Kitchen & Table, Pacific 7, Cargo, Skøgul, Poiju, Faro ja Gimis.

Ruoholahden Sanomat