Jätkäsaaren Sushi ja ravintolalaiva Verna – suosituimmat annokset

Ruoholahden Sanomat käy joka kuukausi syömässä kahden alueen ravintolan suosituimmat annokset.

 

Jätkäsaaren sushi  avasi ovensa viime keväänä Messitytönkadulle. Sijainniltaan hieman piiloon jäävä pieni ravintola palvelee lounasasiakkaita ja iltaruokailijoita. Jätkäsaaren sushi on keskittynyt take away -annoksiin. Omistajayhtiö on Genara Consulting Oy.

Mikä annos   L-Box 16 kpl lajitelma  20 e

Mitä siinä on  Muun muassa nigireitä ja makeja yhteensä 16 kappaletta. Lisukkeena inkivääri, wasabi ja wakame sekä soija.

Missä   Messitytänkatu 10

 

Ravintolalaiva Verna  on toiminut tästä syksystä asti Hietalahden laiturilla. Se tarjoaa à la cartea ja sunnuntaibrunsseja arviolta joulukuun puoleenväliin ennne talvitaukoa. Vernan päämistaja on Mari Ant-Wuorinen.

Mikä annos   Porsaan kylkirivi 19 e

Mitä siinä on   Cola-omenamarinoitua porsaan kylkeä, paistettuja yrttiperunoita, salaattia, punasipulia ja tuoretta chiliä porsaan päällä.

Missä   Hietalahden laituri 1

 

Suosituin annos -sarjassa käymme alueen ravintoloissa ja tilaamme henkilökunnan mukaan suosituimman annoksen. Aiemmin palstalla on esitelty Chalupa, Mount Kailash, Hampton Bay, Meritähti, Fafa’s, Open Lobby, Salve, Kotipizza, Hieta, Malaga Bar, La Sirena, Kannas, Merimakasiini, Eerikin Pippuri, Yeti Nepal, Clarionin Kitchen & Table, Pacific 7, Cargo, Skøgul, Poiju, Faro ja Gimis. Aiempiin artikkeleihin voi tutustua näköislehdessä

 

Rauno Hietanen

rauno.hietanen@ruoholahdensanomat.fi