Jätkäsaari–Ruoholahti-lehti 30 vuotta

PÄÄKIRJOITUS

Rauno Hietanen

Paikallislehti elää ja toimii, koska se on paikallisten asukkaiden ja yritysten puolestapuhuja.

Aika ajoin saan lehdestä kiitosta lukijoilta ja yrityksiltä. ”Teette arvokasta työtä kaupunginosan eteen”, eräs paikallisen ravintolan edustaja sanoo. 

Kiitos myös asukkaat ja paikalliset yritykset ja yhteisöt, joita ilman lehteämme ei pystyttäisi julkaisemaan. Tämän numeron myötä lehtemme täyttää kunnioitettavat kolmekymmentä vuotta. Juhlimme merkkipaalua työn merkeissä, ja tarjoamme tässäkin numerossa paljon asiaa paikallisille. 

Moni tässäkin numerossa olevista asioista jäisi ilman paikallislehteä kokonaan kertomatta.

Paikallislehtemme ei saa erikseen tukea toimintaansa mistään. Ainoat tulot, joilla paino-, jakelu- ja sisällöntuotantokulut katetaan, tulevat mainostajilta, useimmiten paikalliselta yritykseltä. Siksi heille kuuluu kiitos siitä, että paikallislehtemme elää ja voi hyvin.  

Kiitos siis melko lailla satunnaisessa järjestyksessä Kaapelitehdas,  Kauppakeskus Ruoholahti, K-Market Jätkäsaari, Citymarket Ruoholahti, Ruoholahden Pysäköinti, Lapinlahden Lähde, Pesupaikka, Helsingin kaupunki, Helsingin Satama, Hotel Ax, Faro, Morton, Gimis, Krung Thep, One Pint Pub, Mount Kailash, Kiivis, Pappa Peruna, Uusi Sauna,  Viirus-teatteri, Open Lobby, Kaisan Cafe, Santa Clara, ja Clarion.

Edelleen kiitos Eckerö Line, Verkkokauppa.com, Ruoholahden Uusi Apteekki, Atlas Apteekki, Ruoholahden Ässäapteekki, Kiinteistöhuolto McClean, Mochi Kukka, Huoneistokeskus, Sisustustimpuri Tomi Tikkanen, Oloni, Better Bite, Talohuolto Vilander, Hopea Joutsen, Pups ’n Pets, Superpesula, Taksi Karhunkorpi, 

Lämpimät kiitokset myös Akvaariokeskus, Hammaslääkäri Ruohonjuuri, Helsingin konservatorio, Bo LKV, Habita, Uphouse ja Lounais-Helsingin Yrittäjät.

Kylläpä kiitettäviä riittää. Ja vielä vaan lista jatkuu eli kiitos Foto Fennica, Stadi Bike, Elisa Palvelupuoti, Frimodig-kehys, K-Rauta, lähes kaikki poliittiset puolueet, Sport Studio, Koti-Medi, Helsingin Aikuisopisto, Kiinteistömaailma, Tassumafia, Parketti-R, Kotikatu, Stella Polaris, Helsingin kaupungin työväenopisto, Yoko-kauppa ja Saaristolääkärit.

Vieläkin löytyy kiitettäviä tahoja eli kiitokset Cleaning Hands Palvelut, Hyvä Hieronta, JMB Kiinteistöt, Blossom Point, Bonjour Koiratrimmaamo, Merimakasiini, Business Meeting Park, Kakuttaa!, Larun Optiikka,  Orion, Nord LKV, Holiday Inn, SMH Carwash, Huom! Kiinteistönvälitys, E-Hammaslääkärit, Pestone, Malaga Bar, Vaunu-Aitta, Burger King ja Hiusfashion. 

Nyt kun vauhdissa ollaan niin vielä kiitoksia Helen, Tokmanni, Burger King, Subway, Pääovi, Octopus, Terveystalo, Jamkids, Peab, Oluthuone Amsterdam, La Sirena, Lakea, Omaeläinklinikka ja Hartela.

Sekä kiitos liudalle tässä listauksessa mainitsemattomia ja muita poismuuttaneita ja lopettaneita yrittäjiä ja tahoja joiden kanssa polkumme ovat jossain ristenneet. Terveisin paikallinen kustantaja.