Katugallupin tulos: ”Täällä on paljon hyvää!”

Koululainen Alma Siukonen, R-kioskin Iiris Nummi ja K-marketin Ville Hämäläinen kehuvat aluetta.

 

Jätkäsaari–Ruoholahden merellisyys ja sijainti saavat kehuja. Koululainen Alma Siukonen ja moni muu odottaa alueelle uimahallia, selviää Ruoholahden Sanomien katugallupista.

Liikenneyhteydet, merellisyys ja kanava saivat useita mainintoja katugallupissa. Ruoholahden Sanomat kyseli Jätkäsaari–Ruoholahden hyviä puolia loppukesän ja syksyn aikana.

Vastaajat olivat kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväisiä alueeseen. Vihreyttä he toivoivat lisää. Uimahallia odotetaan jo kovasti.

 

”Täällä on paljon hyvää: koulut, kaverit, monia harrastusvaihtoehtoja. Myös leikkipuistoja on useita, ja alueella on hyvin muitakin ulkoilumahdollisuuksia. Vaikka puistoja löytyy, niin kaipaan metsää, ja rakennustyömaita on liikaa. Alueelta puuttuu uimahalli, ja oma partiolippukuntani on aika kaukana Töölössä.  Alma Siukonen 3. luokkalainen Välimerenkadulta

 

”Alueella on todella mukava asiakaskunta. He ovat sellaisia, joita on mukava palvella. Tämä on rauhallinen, hieman jopa kylämäinen seutu verrattuna keskustaan. Parkkipaikkoja pitäisi olla lisää. Etenkin viikonloppuisin autoilevat asiakkaat, jotka pistäytyisivät nopeasti ostoksille, eivät voi näin tehdä. Ahtaus ja pysäköintiongelmat ovat toki yleisiä näin lähellä keskustaa.

Iiris Nummi R-kauppias, Selkämerenkatu

 

”Parasta ovat täällä asuvat ihmiset ja yrittäjät. Yhdessä ne muodostavat Jätkäsaaren mukavan yhteisöllisen ilmapiirin. Jätkäsaaresta mielestäni puuttuu vielä paljon monenlaisia palveluja, esimerkiksi apteekki, Alko, pankki ja erikoisliikkeitä. Alueella on liian vähän lapsille ja nuorille urheilu- ja liikuntapaikkoja Alueelle onneksi ollaan suunniteltu monenlaista ja toivotaan että kaikki nämä toteutuvat. Ville Hämäläinen kauppias, K-market Jätkäsaari

 

Lue loput kaksikymmentä kehua ja parannusehdotusta Jätkäsaari–Ruoholahden alueelle näköislehdestä 

 

Riina Ahtola
Rauno Hietanen
Leena Vuorenmaa

toimitus@ruoholahdensanomat.fi