Malaga Barin ja Hiedan suosituimmat

 

Ruoholahden Sanomat esittelee kerran kuukaudessa kahden paikallisravintolan suosituimmat annokset.

 

Ravintola Hieta avasi ovensa Hietalahdenrannassa vuosi sitten huhtikuussa. Hieta kuuluu Royal Ravintoloihin. Hiedan keittiöpäällikkö Ari Ruoho on myös katajanokkalaisen ravintola Nokan keittiöpäällikkönä.

Mikä   Wiener Schnitzel 26 euroa

Mitä   Paneroitu porsaanleike, anjovista ja kaprista. Lisänä paistetut perunat ja herneitä.

Missä   Hietalahdenranta 11

Ravintolan kommentti ”Wieninleikettä tullaan kauempaakin syömään, jotkut sanovat, ettei tarvitse tuoda ruokalistaa ollenkaan, vaan että ottavat wieninleikkeen.”

 

Malaga Bar sijaitsee Malagankadulla, musiikkialan vuokralaisille tarkoitetussa Jallukka-talossa. Baarissa on usein live-musiikkia ja muuta kulttuuritarjontaa. Malaga Barin omistavat ravintoloitsija Stiina Kuisma sekä Juha Impola ja Päivi Topinoja-Aranko.

 

Mikä   Kylmäsavupossu-pizzeta 14 euroa

Mitä   Porsaanlihasiivuja, tuoreita kirsikkatomaatteja ja juustoa. Lisukkena on salaatinlehtiä.

Missä   Malagankatu 3

ravintolan kommentti ”Pizzetat ovat meidän hittituotteemme. Ne ovat saaneet inspiraationsa provencelaisesta tomaattipiirakasta. Tomaattikastiketta ei käytetä, vaan ihka aitoa dijon-sinappia.”

Ruoholahden Sanomat

toimitus@ruoholahdensanomat.fi