Malaga Barin ja Hiedan suosituimmat
Ruoholahden Sanomat esittelee kerran kuukaudessa kahden paikallisravintolan suosituimmat annokset.
Ravintola Hieta avasi ovensa Hietalahdenrannassa vuosi sitten huhtikuussa. Hieta kuuluu Royal Ravintoloihin. Hiedan keittiöpäällikkö Ari Ruoho on myös katajanokkalaisen ravintola Nokan keittiöpäällikkönä.
Mikä Wiener Schnitzel 26 euroa
Mitä Paneroitu porsaanleike, anjovista ja kaprista. Lisänä paistetut perunat ja herneitä.
Missä Hietalahdenranta 11
Ravintolan kommentti ”Wieninleikettä tullaan kauempaakin syömään, jotkut sanovat, ettei tarvitse tuoda ruokalistaa ollenkaan, vaan että ottavat wieninleikkeen.”
Malaga Bar sijaitsee Malagankadulla, musiikkialan vuokralaisille tarkoitetussa Jallukka-talossa. Baarissa on usein live-musiikkia ja muuta kulttuuritarjontaa. Malaga Barin omistavat ravintoloitsija Stiina Kuisma sekä Juha Impola ja Päivi Topinoja-Aranko.
Mikä Kylmäsavupossu-pizzeta 14 euroa
Mitä Porsaanlihasiivuja, tuoreita kirsikkatomaatteja ja juustoa. Lisukkena on salaatinlehtiä.
Missä Malagankatu 3
ravintolan kommentti ”Pizzetat ovat meidän hittituotteemme. Ne ovat saaneet inspiraationsa provencelaisesta tomaattipiirakasta. Tomaattikastiketta ei käytetä, vaan ihka aitoa dijon-sinappia.”