Merimakasiinin ja Eerikin Pippurin suosituimmat annokset
Ravintola merimakasiinista on näköala Helsingin telakalle. Meren antimista tunnettu, Roihan perheen omistama ravintola on palvellut Hietalahdenrannassa vuodesta 1986. Roihat omistavat myös ravintola Haikaranpesän Espoossa.
Mikä Sinisimpukkakattila 16 e/22 e
Mitä Höyrytettyjä sinisimpukoita kermaisessa valkoviiniliemessä. Lisäkkeenä ciapatta-leipää
Missä Hietalahdenranta 14
Ravintolan kommentti ”Simpukoita menee paljon, sama resepti on ollut käytössä jo 30 vuotta. Bouillabaisse ja lohikeitto ovat myös suosittuja, varsinkin venäläiset turistit tilaavat niitä.”
Ravintola Eerikin pippuri avasi ovensa Ruoholahden ostoskeskuksessa viime marraskuussa. Se on järjestyksessä neljäs Eerikin Pippuri. Ketjun omistaa Cetin Harman.
Mikä Mega Special 9,90 euroa
Mitä Kebablihaa, kanakebablihaa, ranskalaisia, riisiä, salaattia, tomaatti- ja jogurttikastiketta.
Missä Ruoholahden ostoskeskus
ravintolan kommentti ”Eerikin special on myös suosittu. Kasvisannoksista eniten menee Falafel salaatilla -annosta. Ei sitä mene paljon, mutta kuitenkin menee.”
Suosituin annos -sarjassa käymme alueen ravintoloissa ja tilaamme henkilökunnan mukaan suosituimman
annoksen. Aiemmin palstalla on esitelty Yeti Nepal, Clarionin Kitchen & Table, Pacific 7, Cargo, Skøgul, Poiju, Faro ja Gimis.