Osallistu Jätkäsaaren ja Ruoholahden lukonmetsästykseen

Tällainen lukko odottaa löytäjiään jossain päin Jätkäsaari-Ruoholahtea. (kuva: Rauno Hietanen)

Paikallislehti Jätkäsaari–Ruoholahti järjestää lukonmetsästyksen nyt toista kertaa. Kilpailu on avoin kaikille, joten silmät auki, liikkumaan ja tutkimaan kotikatujamme, myös niitä kulmia, joilla et normaalisti kulje.

Yllä olevan kuvan lukko on on lukittuna johonkin kiinteään rakenteeseen Ruoholahden ja Jätkäsaaren aluella. 

Lukko on näkyvillä, eli sitä ei tarvitse etsiä minkään esineiden tai rakenteiden takaa tai alta. Lukko ei ole myöskään missään vaarallisessa paikassa tai alueella, jonne olisi luvatonta mennä. Lukon viereen pääsee kävellen ja pyörätuolilla. Autolla lukon viereen ei pääse.

Kilpailuun osallistutaan kuvaamalla lukko ja julkaisemalla kuva Jätkäsaari–Ruoholahti-lehden Facebook-sivuilla kohdassa, josta tämä kilpailutehtävä löytyy.

Ne, jotka eivät käytä Facebookia, voivat osallistua kilpailuun lähettämällä kuvansa sähköpostilla osoitteeseen toimitus@ruoholahdensanomat.fi ja viestin otsikoksi ”Lukkokilpailu”. 

Kilpailuun voi osallistua vappuaattoon eli 30.4. 2021 saakka.

Palkintona lukon löytäneiden kesken arvotaan Taiga Colorsin tarjotin, jonka kuvassa näkyy alueen asukkaille tuttuja maisemia. 

Taiga Colors on helsinkiläissuunnittelija Jutta Kuuren yritys, jolla on paljon muitakin satama-aiheisia tuotteita kivijalkamyymälässään Unioninkadulla. 

Taiga Colorsin kaikki tuotteet valmisetaan Suomessa.

Taiga Colorsin tarjotin arvotaan lukkokilpailuun osallistuneiden kesken.

Jätkäsaari–Ruoholahti-lehti