Ravintola Poijun ja ravintola Skøgulin suosituimmat annokset

Kana Masala on Poijun suosituin annos. Skøgulin suosituin on päivän kala.

 

Ruoholahden Sanomien 2x-palsta käy läpi alueen ravintoloiden yleisösuosikit.

 

Ravintola Skøgul avasi Välimerenkadulle kesäkuussa. Ravintolan avarista ikkunoista on hyvät näkymät Välimerenkadulle.

Listalla on viisi pääruokaa. Toimitusjohtaja Niklas Kamilan mukaan päivän kala on annoksista suosituin. Skøgul on Aalto-yliopiston opiskelijoiden omistama.

 

Ravintola Poiju on palvellut vuosia Ruoholahden kanavan varressa. Listalla on ruokia pizzoista ja wieninleikkeistä intialaisiin ruokiin.

 

Suosituin annos -sarjassa käymme alueen ravintoloissa ja tilaamme henkilökunnan mukaan suosituimman annoksen. Koska burgeri on monesti listan suosituin, valitsemme joskus toiseksi suosituimman. Viime kuun lehdessä olivat ravintolat Faro ja Gimis.

 

Skøgul

Mikä Päivän kala 23 euroa

Mitä siinä on Ahvenfileitä, kukkakaalisosetta, paistettuja porkkanoita, rapeaksi paahdettua lehtikaalia, ruskistettua voita ja tyrnimarjahyytelöstä leikattuja kuutioita.

Ravintolan kommentti ”Päivän kalaan käytämme aina tuoretta kalaa sen mukaan, mitä saamme kalantoimittajalta.”

Missä Välimerenkatu 14 A

 

Poiju

Mikä Kana Masala 15 euroa

Mitä siinä on Kanan rintapaloja sipuli- ja -tomaattikastikkeessa, mausteena muun muassa inkivääriä ja valkosipulia.

Ravintolan kommentti ”Intialaiset ruoat ovat suosittuja, niistä Masala on suosituin. Yleensä Masala otetaan kanalla tai lampaalla.”

Missä Jaalaranta 5