Ravintolaesittelyssä Chalupa ja Mount Kailash

 

Chalupa  on meksikolaista ruokaa tarjoava ketju. Se avasi ovensa Itämerenkatu 12:een keväällä 2018. Kotipizza Group omistaa Chalupasta 60 prosenttia. Loput 40 prosenttia omistaa Think Drinks Oy. Samoissa tiloissa on myös lähi-idän ruokia tarjoava Jalla Jalla -ravintola.

Mikä annos   Chicken Avokado Quesadilla 9,90 e

Mitä siinä on   Vehnätortillan välissä kanaa, guacamolea, juustoa ja maissi-papusalsaa. Annoksessa lisukesalaatti.

Missä   Itämerenkatu 12

Ravintolan kommentti ”Naiset ottavat usein tämän Chicken Avokadon, miehet taas Chipotle Beef Burriton.”

 

Mount Kailash tarjoaa nepalilaista ruokaa. Se avasi ovensa Jätkäsaaressa Tyynenmerenkatu 5:ssä vuonna 2015. Mount Kailash on Itämerenkadun Yeti Nepalin sisarravintola.

Mikä annos   Kukhura Korma 16,90 e

Mitä siinä on   Kanaa tomaatti-cashewpähkinä-kookos-kermakastikkeessa. Lisäksi riisiä, jogurttikastiketta ja salaattia sekä naan-leipää.

Missä   Tyynenmerenkatu 5

ravintolan kommentti ”Kukhura Korman lisäksi suosittu on kanaruoka Gulabi Kukhura. Kasvisannoksista suosittu on pinaattinen Saag Paneer ja vegaaniannoksista Shahi Tofu.”

 

Suosituin annos -sarjassa käymme alueen ravintoloissa ja tilaamme henkilökunnan mukaan suosituimman annoksen. Aiemmin palstalla on esitelty Hampton Bay, Meritähti, Fafa’s, Open Lobby, Salve, Kotipizza, Hieta, Malaga Bar, La Sirena, Kannas, Merimakasiini, Eerikin Pippuri, Yeti Nepal, Clarionin Kitchen & Table, Pacific 7, Cargo, Skøgul, Poiju, Faro ja Gimis. Aiempiin artikkeleihin voi tutustua näköislehdessä

 

Rauno Hietanen

rauno.hietanen@ruoholahdensanomat.fi