Ravintolaesittelyssä uusi Hampton Bay ja metroaseman Meritähti

Ruoholahden Sanomat tutustuu joka kuukausi kahteen ravintolaan ja niiden suosituimpiin annoksiin.

 

Hampton bay  avasi ovensa Hietalahdenrantaan huhtikuussa. Kalaruokiin keskittyneen ravintolan erityispiirre on iso terassi ja terassin pöytiin asennetut kaasuliekkiakvaariot. Ravintolan omistaa iltaravintoloista Storyville ja Rymy-Eetu tuttu Happy Hour Restaurants.

 

Suosituin annos:   Sinisimpukoita ”Asian style” 19 e

Mitä siinä on:   Kulhollinen sinisimpukoita chilillä maustetussa liemessä, ranskalaisia perunoita ja majoneesidippi

Missä:   Hietalahdenranta 6

Ravintolan kommentti ”Ehkä tämä merellinen sijaintikin tekee sen, että asiakkaat tilaavat usein simpukoita ja Syrjäsen lohikeittoa.”

 

Meritähti tarjoili Ruoholahden metroaseman kupeessa ruokaa jo 15 vuotta sitten. Silloin se sijoittui Vuoden Lounasravintolakilpailussa sijalle 10. Listalla on nyt pizzaa, burgereita, pastaa ja pihvejä. Meritähden nykyinen omistaja Shafiqul Islam Sheikh.

Suosituin annos:  Pizza kolmella täytteellä 10,80 e

Mitä siinä on:   Salami-, sipuli- ja jalapenotäytteinen pizza. Joinakin päivinä suosituin on kinkku-ananas-aurajuustopizza.

Missä:   Itämerenkatu 14

Ravintolan kommentti ”Pizzat ovat suosituimpia. Konservatoriolta käy paljon porukkaa pizzalla. Burgereista halloumiburger kerää kiitosta, sitä tilaavat lihansyöjätkin.”

 

Suosituin annos -sarjassa käymme alueen ravintoloissa ja tilaamme henkilökunnan mukaan suosituimman annoksen. Aiemmin palstalla on esitelty  Fafa’s, Open Lobby, Salve, Kotipizza, Hieta, Malaga Bar, La Sirena, Kannas, Merimakasiini, Eerikin Pippuri, Yeti Nepal, Clarionin Kitchen & Table, Pacific 7, Cargo, Skøgul, Poiju, Faro ja Gimis. Aiempiin artikkeleihin voi tutustua näköislehdessä

 

Ruoholahden Sanomat