Rehtori kehuu Jätkäsaaren koulun sisätiloja

Jätkäsaaren koulun rehtori Kirsi Myllymäki.

 

Jätkäsaaren koulun rehtori Kirsi Myllymäki tutustui kesällä uuden koulun tiloihin.

 

””Näyttää ihanalta, tosi kauniit värit, olohuonemainen aula, tilaa lasten taiteelle laittaa näkyviin. Tuolla on mahtavaa käynnistää Jätkäsaaren ilmiömäinen peruskoulu”, Myllymäki kertoo videolla (linkki videoon jutun lopussa).

Kirsi Myllymäki on Herttoniemenrannan ala-asteen koulun rehtori, ja jatkaa Herttoniemessä edelleen, vaikka aloittaakin ohessa myös Jätkäsaaren koulun rehtoriuden.

”Maanantaista torstaihin olen Herttoniemienrannassa ja perjantaisin aina täällä Jätkäsaaressa. Apulaisrehtori Marja Hukkanen on täällä Jätkäsaaressa paikalla joka päivä”, sanoo Myllymäki.

Osana uutta opetussuunnitelmaa sekä Jätkäsaaren että Ruoholahden kouluissa on päätetty heittää hyvästit perinteiselle yksi luokka, yksi opettaja -jaottelulle. Enää ei ole A- ja B-luokkaa, vaan molemmissa kouluissa kaikki ykkösluokkalaiset aloittavat yhtenä ryhmänä. Ryhmää jaetaan sitten tarpeen ja oppituntien luonteen mukaan pienempiin osiin.

Lue lisää Jätkäsaaren koulusta ja rehtori Kirsi Myllymäestä sekä Ruoholahden ala-asteen koulun rehtorista Laila Niemisestä elokuun Ruoholahden Sanomista. Lehti jaetaan kaikkiin koteihin  Jätkäsaaressa ja Ruoholahdessa sekä lähialueilla (Lauttasaari, Etu-Töölö, Lehtisaari, Kuusisaari, osa Punavuoresta).  Lisäksi lehden voi hakea useista kivijalkaliikkeistä ja ravintoloista Ruoholahti-Jätkäsaaren alueella.

Lehden jakelupäivä on lauantai 26. elokuuta. Jakeluhäiriöissä laita viestiä osoitteeseen toimitus@ruoholahdensanomat.fi

 

Katso videolta Kirsi Myllymäen kuvailu Jätkäsaaren koulusta, kesto noin puolitoista minuuttia: