STT muuttaa Ruoholahteen

Suomen Tietotoimisto muuttaa Ruoholahden Poijut toimistotaloon osoitteeseen Porkkalankatu 20.

Noin sata työntekijää muuttaa Porkkalankadulle tammikuun aikana.

Suomen Tietotoimisto tekee uutisensa jatkossa Ruoholahdesta. STT muuttaa tammikuun aikana Kampista Porkkalankadulle. Uusi osoite on Porkkalankatu 20, Ruoholahden Poijut -toimistotalossa, joka on samassa korttelissa kuin ostoskeskus.
”Muutamme sopivampiin tiloihin eli nykyisissä on neliöitä liikaa nykyiselle väkimäärälle. Vuokrakulumme pienenevät merkittävästi”, kertoo STT:n toimitusjohtaja Kimmo Pietinen sähköpostitse.
Pietinen kertoo, että muuttoon on suhtauduttu vähintäänkin avoimin mielin.
”Tuleva tila on nykyistä modernimpi, ja toiminnallisesti etuna se, että nykyisen kahden kerroksen sijasta koko väki mahtuu yhteen maisemaan.”
STT on tiedotusvälineiden omistama uutistoimisto. Viime kesänä Sanoma Media Finlandista tuli STT:n pääomistaja, kun se osti Alma Median ja TS-Yhtymän omistusosuudet. Sanoman omistusosuus STT:stä on nyt yli 75 prosenttia.
Ruoholahden Poijut -toimistokortteleissa on Sanoma-konsernin toimituksia. Siellä tehdään muun muassa Me Naiset- ja Aku Ankka -lehdet.
”Tilamme on täysin erillään Sanomien toiminnoista, toki samassa rakennuskokonaisuudessa. STT on edelleen erillinen yhtiö, mitään toiminnallista yhteistyötä Sanoman kanssa ei ole”, kertoo Pietinen.

Rauno Hietanen
rauno.hietanen@ruoholahdensanomat.fi