Supercell toi vahdin tontilleen

 

Pietarilainen pariskunta kuvasi itsensä Supercellin pystyttämän patsaan edessä Jätkäsaarenlaiturilla.

 

Pekka-patsaan vartioimaan kulmaukseen nousee Supercellin pääkonttori.

 

Pelihahmo vartioi Supercellin tyhjää tonttia Jätkäsaarenlaiturilla.

Huhtikuun lopulla pystytetty patsas merkkaa Supercellin uutta reviiriä Jätkäsaaressa. Samalla se kertoo, mistä yhtiö on takonut rahaa viime vuodet – maailman suosituimmasta mobiilipelistä Clash of Clansista.

Supercell määrittelee usein hyvin tarkkaan, mitä se kertoo julkisuuteen mistäkin asiasta. Patsaastakaan yhtiö ei kerro juuri mitään. Supercellin Ruoholahden konttorilta vahvistetaan kuitenkin, että kyseessä on hahmo nimeltä Pekka, viralliselta kirjoitusasultaan P.E.K.K.A.

Samanlainen, tai todennäköisesti juuri sama patsas pystytettiin väliaikaisesti New Yorkin Brooklyniin elokuussa 2017. Rakentamiseen on käytetty osia, jotka löytyvät New Yorkista. Hahmon vatsaa suojaa newyorkilaisen taksin konepelti.

SRV rakentaa Jätkäsaarenlaiturille Wood City -korttelin, jonne Supercellin pääkonttori aikanaan siirtyy.  Rakennustyöt tontilla alkavat tässä kuussa.

 

Tämä ja Jätkäsaari-Ruoholahden muut kiinnostavat uutiset löytyvät 9. toukokuuta 2018  ilmestyneestä ja alueen koteihin jaetusta Ruoholahden Sanomista.

 

Rauno Hietanen

rauno.hietanen@ruoholahdensanomat.fi