Uusi vuosi tuo mukanaan ulkomaanmatkoja sekä uusia harrastuksia

Minea Majanen

Paikallisessa katugallupissa selvisi, että matkustelu on monen lapsen ajatuksissa.

Teksti ja kuvat: Pipsa Sinkko-Westerholm, JR-lehti

Herkuttelukielto tammikuulle, matkoja ulkomaille, uusia harrastuksia ja taitoja. Paikalliset lapset kertoivat Jätkäsaari–Ruoholahti-lehdelle uudenvuodenlupauksistaan, suunnitelmistaan ja toiveistaan.

Minea Majanen, Jätkäsaari, 4 vuotta:

”Haluaisin vuoden aikana oppia balettia. Parasta siinä on liikkeet ja vaatteet, kun saa pitää pinkkejä mekkoja. Kesällä me matkustetaan Espanjaan. En ole käynyt siellä aikaisemmin. Espanjassa aion ainakin uida, sillä tykkään uimisesta. Toivon myös, että talvi olisi pitkä ja lunta olisi paljon. Silloin voi tehdä lumiukkoja.”

Lotta Jaakkola

Lotta Jaakkola, Jätkäsaari, 4 vuotta:

”Tulevana vuonna haluaisin alkaa harrastaa jumppaa ja oppia tekemään kärrynpyörän ja kaatosillan. Tällä hetkellä harrastan tanssia ja tonttukoulua. Haluaisin myös mennä joskus Hop Loppiin. Kesällä minulla on synttärit.”

Maj Corander

Maj Corander, Jätkäsaari, 7 vuotta:

”Mitä uudenvuodenlupaukset ovat? En ole koskaan tehnyt sellaisia. Kesällä aion mennä tädin kanssa kahdestaan Muumimaailmaan. Siellä on kivaa, kun lapset saavat rannekkeet, joita näytetään sellaisiin simpukoihin. Silloin tapahtuu jotain erikoista, kuten tulee musiikkia tai valot syttyy. Haluaisin myös matkustaa uudestaan Kööpenhaminaan. Parasta siellä oli hotelli ja sen aamiainen. Voisin myös käyttää siellä uutta taitoani. Olen nimittäin harjoitellut ruotsin kieltä puhelimessa olevan pelin avulla.

Lue koko juttu tammikuun 2023 lehdestä. Jos lehti ei tullut kotiisi tai et löytänyt sitä lukuisista jakelupisteistämme Jätkäsaari–Ruoholahdessa, pääset näköisversioon klikkaamalla tätä