Viisihenkinen perhe Jätkäsaaresta voitti Jopon

Sini ja Eira Lahti vastaanottivat lukijakilpailun palkinnon eli Jopo-polkupyörän oranssilla sillalla.

Ruoholahden Sanomien lukijakilpailuun tuli oikeita vastauksia 47 kappaletta.

”Meillä on perheenjäsenet ihan fiiliksissä, että tässä kävi näin!” Sini Lahti iloitsee.
Ruoholahden Sanomien kevään lukijakilpailun palkinto, suomalaisvalmisteinen klassikkopyörä Jopo, arvottiin maaliskuun puolivälissä. Arpaonni osui Lahden perheeseen.
”Eikös olekin hienon värinen”, Lahti sanoo tyttärelleen Eira Lahdelle irrottaessaan tehtaan muovikääreitä satulasta ja ohjaustangosta.
Lahti kertoo, että Jopon väriä mietittiin jonkin aikaa, sillä se tulee koko perheen yhteiskäyttöön. Väriksi valikoitui petrooli väri.
Kun kääret ovat poissa, Eira-tytär kokeilee Jopoa Jätkäsaaren oranssilla sillalla. Pituus riittää nipin napin 24-tuumaisen pyörän operointiin.
Lahden viisihenkinen perhe on asunut Jätkäsaaressa yli viisi vuotta. Esikoinen käy Ruoholahden koulua kuudennella luokalla, ja nuoremmat ovat Jätkäsaaren koulussa.
”Olemme tavallaan paluumuuttajia, koska asuimme aiemmin Itämerenkadulla ja kävimme välissä Espoon Tapiolassa seitsemän vuotta kääntymässä ennen Jätkäsaareen muuttoa.”

Sini Lahti osallistui oikealla kuvalla kisaan, mutta joutui vielä laittamaan varmistuskuvan Ruoholahden Sanomien toimitukseen, koska alkuperäisestä kuvasta oli rajautunut sana ”Jätkäsaaren” pois.

Ruoholahden Sanomien lukijakilpailussa piti löytää helmikuun lehti, joka oli nimetty Jätkäsaaren Sanomiksi. Näitä lehtiä oli noin kymmenesosa koko painoksesta. Oikean lehden löydettyään kansi piti vielä kuvata ja lähettää toimitukseen tai lehden some-sivuille. Hyväksyttyjä vastauksia kisaan tuli yhteensä 47.
Uusi lukijakilpailu on jo käynnissä: katso ohjeet Ruoholahden Sanomien Facebook-sivuilta.


Ruoholahden Sanomat